Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide

Tidningen för det dynamiska matlandet Sverige!

Tidningen för det dynamiska matlandet Sverige!

White PAPER är White Guide-redaktionens trend- och reportagemagasin – packat med inspiration, aktualiteter, insikter och initierade reportage om råvaror, gastronomi, drycker, matsals- och service trender och alla satsningar som driver Sverige som mat- och krognation framåt.

Ett gastronomiskt magasin för proffs och passionerade amatörer

Det övergripande konceptet är ett modernt gastronomiskt magasin för proffs och passionerade amatörer, som samtidigt ska vara underhållande och kunskapsintensivt. Varje nummer innehåller djuplodande reportage, riktig långläsning uppblandat med roliga notisblock och initierade trendspaningar. Givetvis med ett myller av människor – inträngande personjournalistik och unika inblickar bakom kulisserna i det dynamiska kroglivet.
 
Som läsare kommer du att möta några av Sveriges bästa matskribenter, gastronomireportrar och fotografer – men även sylvassa internationella pennor och illustratörer.

Vi bevakar framstegen – och ett och annat snedsteg

Tidningen hade premiär i samband med White Guide Gala den 4 mars 2013 – och ges ut med 4 nummer per år. Varje nummer kommer att finnas i tidningshandeln. Det är vår ambition att White PAPER ska spegla, stötta, kritisera och stimulera den fortsatta utvecklingen av det svenska gastronomiska undret. 

Vill du teckna prenumeration?

Under 2019 utkommer White PAPER med 4 nummer. Missa inte ett enda. Pris: 4 utgåvor för 248 kr inkl moms och porto (Lösnummer i handeln 69 kr/nr). Klicka HÄR för att beställa!

Vill du annonsera? Mer information här.

Tillbaka

 

White Guide Presentkort Stockholm Gas iZettle

Sidan har flyttat

Se innehållet på vår nya hemsida.
eller vänta kvar så skickas du vidare..