Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide

Lilla Ego, Stockholm - Nu: Mycket god klass
GG-rekommendation: En klass upp

5 dec 2018
Recension: 
The atmosphere is informal and makes you feel comfortable. The menu is based on Nordic contemporary cuisine. From the counter you can see the brigade de cuisine at work. All the dishes were well balanced. The sourness of the pickled strawberries matches the spiced taste of the horse beef tataki. The almonds and the bread provide the crunchiness. According to me the best dish was the sirloin, cooked to perfection. The savouriness of the parmesan foam and the jerusalem artichoke balance the dish.

Recenserad av: Valerio

 

Wanås Restaurant Hotel, Knislinge - Nu: God klass
GG-rekommendation: En klass upp

10 nov 2018
Recension: 
Har besökt Wanås ett par gånger under året. Att kombinera en promenad i den underbara konstparken och sen avsluta med ett besök på restaurangen är kanon. Maten har båda gångerna hållit en mycket god klass, varit både ekologisk och närproducerat. Service har även den varit god och tillmötesgående varför jag tycker att de bör upp minst en klass. Utöver det så var vårt hotellrum mycket trevligt och snyggt.

Recenserad av: Håkan

 

Bouchon, Malmö - Nu: God klass
GG-rekommendation: Rätt klass

27 sep 2018
Recension: 
En lysande, stor och saftig bit av hälleflundra, ett berg av stekta kantareller, oskalade fina skånska potatis plus beurre blanc. En perfekt rätt, inget mer kunde en gäst önska sig på sin tallrik. Bouchon är en mysig, trivsam krog med mycket god mat. Personalen och service är trevlig och kunnig. Vinrekommendationen och således vinvalet på ett glas portugisisk Nostre Pais gick precis ihop med hälleflundra. Svalkande efterrätt på svartvinbärssorbet är sorbetsort som man inte så ofta får. Minst rätt klass eller en klass upp!

Recenserad av: Eero

 

Snapphane, Malmö - Nu: Mycket god klass
GG-rekommendation: En klass upp

26 sep 2018
Recension: 
Snapphane, en alldeles vanlig kväll när man är i Malmö för att uträtta ärenden, vilken mat, vilket självförtroende i köket, otroligt vackra ändå enkla uppläggningar, gott bröd speciellt det med lök, härlig service levererad av en fantastisk gentleman. Att menyn var väldigt prisvärd var ju bara grädden på moset. Snapphane kan jag verkligen rekommendera och dit vill jag gå igen och igen och igen.

Recenserad av: Anette

 

Matrummet i Lund, Lund - Nu: Mycket god klass
GG-rekommendation: En klass ner

8 sep 2018
Recension: 
Mycket mer traditionell än tidigare år. Nästan som en vanlig hotellrestaurang. Miljön är fortfarande fin, enligt bilden. Men inte så lockande längre. 25p?

Recenserad av: Magnus

 

Amarillo Mat & Malt, Visby - 
GG-rekommendation: En klass upp

23 aug 2018
Recension: 
Besökte restaurangen en kväll i augusti och var otroligt nöjda - så nöjda att vi återkom kvällen efter. Skulle utan vidare höja den 2 klasser! Vi åt helstekt blomkål, löjrom, tuna poke, friterad griskind. tartar på flankstek och parmesanpommes. Alla rätterna var fantastiskt goda och tuna poke och löjromsrätten skulle jag utan vidare kunna äta varje dag under en ganska lång tid - så goda var de. Även blomkålen och pommes friten var mycket goda. De gjorde även jättegoda drinkar!

Recenserad av: Anna

 

Adam/Albin, Stockholm - Nu: Internationell mästarklass
GG-rekommendation: En klass ner

16 aug 2018
Recension: 
Andra besöket för min del, men tyvärr var den höga nivån inte helt bibehållen. Servicen är vänlig och professionell och rätterna vackert presenterade. Det som saknas denna gång är dock smaker som lyfter, varken i form av kombinationer eller enskilda råvaror. Från att tidigare ha hållit stjärn-klass levererar man nu mer i nivå med en (förvisso väldigt ambitiös) bistro.

Recenserad av: Björn

 

Sillen & Makrillen, Helsingborg - Nu: God klass
GG-rekommendation: En klass upp

12 aug 2018
Recension: 
Åt söndagsbrunchen en regnig dag. Inriktningen är svensk-italiensk; sillar, skagenröra, laxar, salami, prosciutto, carpaccio, köttbullar, plättar, panna cotta m.m. Ett stort plus för den trevliga personalen som såg till att det var påfyllt och fräscht i byttor och skålar hela tiden. 295 kr inkl. alkoholfria drycker och kaffe gör att jag dessutom gärna kommer hit gen. P.S. Missa inte de hembakade parmesanknäckisarna!

Recenserad av: Charlotta

 

Eksgården Krog & Rum , Färjestaden - Nu: God klass
GG-rekommendation: En klass ner

13 jul 2018
Recension: 
Helt ok men jag känner inte igen mig i White Guides beskrivning, servicen bra men utan minsta extra. Glest mellan gästerna. De serverar en fast meny så valmöjligheterna är obefintliga. Rejäla portioner, t.ex. hade efterrätten hade kunnat vara halva storleken. Barnmenyn (idag: torsk eller fläsksida) fick inte godkänt av vårt barn, som valde fläsksida och knappt åt något.

Recenserad av: Susanne

 

Wedholms Fisk, Stockholm - Nu: Mycket god klass
GG-rekommendation: En klass ner

13 jul 2018
Recension: 
Haveri. En förrätt fel och sen. 75 min väntan på huvudr. Ingen kommunikation. Servitrisen höll sig undan. Först efter att frågat en annan servitris fick vi svaret att ordern ej lagts. Sjötungan utmärkt liksom Marulken, vars champagnesås dock på tok för salt. Servitrisen återkom ej. 25% avdrag presenterat utan större åthävor. Inget av det som framhävs på hemsida . Som vanligt högt ställda förväntningar föll platt. Mkt dålig upplevelse Ej återbesök

Recenserad av: Carl-Diedric

 

White Guide Presentkort Stockholm Gas iZettle